1992
Label: VARAgram - VCD 472720 2 • Format: CD Album • Country: Netherlands • Genre: Rock, Pop •
Alleen Maar De Zon - Paul de Leeuw - Van U Wil Ik Zingen (CD, Album)

 · Listen to Alleen Maar De Zon on Spotify. Paul de Leeuw · Song · Music Duration: 3 min.

VCD 2, VCD 1. Paul de Leeuw. Van U Wil Ik Zingen ‎ (CD, Album + CD, Single) VARAgram, VARAgram. VCD 2, VCD 1. Netherlands. Unknown/5(18).

 · Paul de Leeuw - Van U Wil Ik Zingen () mijn stem. 2,57 (66) 66 stemmen Alleen Maar de Zon () De Steen Ik zag hem thuis bij de CD's van mijn ouders liggen. Dus ik dacht, toevoegen die zooi. 1 sterretje als beoordeling. /5(66).

Daarnaast wordt de gehele serie de Schreeuw van de Leeuw onderscheiden met de Nipkow Schijf. De prijzenregen houdt niet op. De Leeuw wordt genomineerd voor een Emmy Award en de cd Van U Wil Ik Zingen is goed voor een Edison. De cd Plugged verschijnt met nieuwe liedjes waaronder een duet met Willeke Alberti, Gebabbel.

Aangeboden: Paul De Leeuw - CD - Van U Wil Ik Zingen Prijs: Bieden Ik bied aan deze CD van Paul De Leeuw, "Van U Wil Ik Zingen" CD is in goede staat Met daarop de volgende tracks: 1. De Schreeuw Van De Leeuw 2. Als Ik Je Verliezen Moet 3. De Ideale Mix 4. Blote Jongens In Het Park 5. In The Ghetto (Bob De Rooy) 6. Storm En Wind 7.


Hate No More - Legal Xtion* - Like Reborn (Cassette) Allergic - Placebo - Bourges Music Market (CD, Album) Two Days In February - Goo Goo Dolls - What I Learned About Ego, Opinion, Art & Commerce (1987-2

3 Replies to “Alleen Maar De Zon - Paul de Leeuw - Van U Wil Ik Zingen (CD, Album)”

  1. Alleen maar de zon Paul de Leeuw. Van U wil ik zingen. Paul de Leeuw. 1. De schreeuw van de leeuw. 2. Als ik je verliezen moet. 4. Blote jongens in het park. 5. In The Ghetto. 6.

  2. View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of "Van U Wil Ik Zingen" on Discogs/5(8).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *