2002
Label: Not On Label - none • Format: CDr Album • Country: Finland • Genre: Folk, World, & Country •
Vihaan Rakastaa Sua - Olavi Wellamoinen* - Kadonneen Riffin Metsästys (CDr, Album)

 · "Teille on opetettu: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.' Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia. Hän antaa aurinkonsa nousta niin hyville kuin pahoille ja lähettää sateen niin hurskaille kuin jumalattomille. Jos te rakastatte niitä, jotka rakastavat teitä, minkä palkan te siitä Estimated Reading Time: 3 mins.

 ·  · 2. Ei "pakollisia perinteitä", eli meidän häissä ei kaasot ja bestmanit häärää järkkäämässä leikkejä ym. vaan ohjelmakin on oman mielen mukainen: purtavaa, juotavaa ja hyvää musaa & rentoa menoa. 3. Ja tärkein: juhlista pitää tulla meidän näköiset silläkin uhalla että osa suvusta saa herneen ted Reading Time: 3 mins.

 ·  · Anna sille, joka sinulta pyytää, äläkä käännä selkääsi sille, joka haluaa lainata sinulta. ”Teille on opetettu: ’Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihamiestäsi.’. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia. Hän antaa Author: Tapio Härkönen.

 ·  · Haluttu, rakastettu ja hyvin kasvatettu lapsi ei kasva aikuiseksi, joka tuntee kuten sinä nyt kirjoitat. "vihaat lapsia" tuo kertoo kyllä aikamoisesta tunneelämän ongelmasta, mutta ihan miten vain. suosittelen, että menet ihan jo itsesi User Interaction Count:

 · Tämä saarna on pidetty Honkajoen kirkossa sunnuntaina helluntaista. Tekstinä oli kappale Jeesuksen vuorisaarnasta: Matt. Kun kuulemme Jeesuksen sanat "Teille on opetettu: Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi", saattaa tulla mieleen kysymys: "Ketkä sitten niin ovat opettaneet?" Voimme kyllä arvata. Ketkäs muut kuin kirjanoppineet, juutalaisten rabbit!


Jan Tekstra - Sinds Die Tijd Remix (CDr) Two - Unique Strain - Representation Of Life (CD, Album) Christmas - Fence - The Return Of Geronimo (CD, Album)

1 Replies to “Vihaan Rakastaa Sua - Olavi Wellamoinen* - Kadonneen Riffin Metsästys (CDr, Album)”

  1.  · Vihan ja rakkauden käskystä vihamiehen rakastamiseen. Vuorisaanan kirjoituksessa Jeesus sanoo: Te olette kuulleet sanotuksi rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi. Tästä saarnani lähtee myös liikkeelle. Kuinka helppoa ja luonnollista olisikaan, jos tämä menisi edelleen näin. Ja käytännössä se kyllä taitaa mennäted Reading Time: 2 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *