2004
Label: Universal TV - 982 486-9 • Format: CD Album, Compilation DVD DVD-Video, PAL • Country: Netherlands • Genre: Rock, Pop •
Een Wonderkind Van 50 - Various - Nieuw Nederlands Peil 10 (CD, Album)

View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of "Nieuw Nederlands Peil 5" on Discogs/5(3).

 · 5: Een tip van de sluier 6: De zwemmer 7: Kindertijd 8: De laatste vrouw 9: Vertrek Een slag zo zwaar verloren Vlucht in de werkelijkheid Een wonderkind van 50 Als jij niet van mij houdt De slaap Eeuwige jeugd Avond (album versie) De engel is gekomen CD 3 1: De vondeling van ameland 2: Berlijn 3: Het land van.

Top Wonderkinderen. In vieren we de ste verjaardag van de aankomst van het negenjarige wonderkind Mozart in Den Haag. Begin september streek het Oostenrijkse gezin neer in de hofstad tijdens hun grote Europese rondreis. De klassieke muziek wemelt van de wonderkinderen. Tien van hen op een rij.

Home Cd's en Dvd's Cd's | Verzamelalbums Advertentie m Grote foto's. Bewaar Nieuw Nederlands Peil 10 (De Jubileum Editie) € 4, Verzenden.

AlsIliWil - 9 - êc»t»Mmmèt*d. 17 Skik () Lohues Music © PolydorB.V. Van het album 'Manen Kweken' Frédérique Spigt. Mijn Hart Kan Dat Niet Aan.


Mystic Eye - Skullflower - Last Shot At Heaven (File, MP3, Album) Como Un Trueno - Ilegales - Rebotando (CD, Album) 生きる力 - Mustang (3) - Free Style (Vinyl, LP)

3 Replies to “Een Wonderkind Van 50 - Various - Nieuw Nederlands Peil 10 (CD, Album)”

  1.  · Nieuw Nederlands Peil 10 . Nieuw Nederlands Peil 10 (is een cd van Various Artists4/5(1).

  2. Nieuw Nederlands Peil 10 (Artiest(en): Various 4,0 5. 4,0/5 (1 review) Delen. Vorige DVD Frank Boeijen– Kaap De Goede Hoop DVD Bløf– Omarm DVD Boudewijn De Groot– Een Wonderkind Van 50 DVD De Dijk– Als Ze Er Niet Is DVD Rowwen Hèze– Bestel Mar DVD Volumia!– Blijf Bij Mij DVD Doe Maar– De Bom DVD 4/5(1).

  3. Een wonderkind van 50 is een single van Boudewijn de is afkomstig van zijn album Een nieuwe herfst. Een wonderkind van 50 was het resultaat van een vernieuwde samenwerking tussen De Groot en Lennaert tekst dateert echter van jaren voor de uitgave van deze single en was in als (verborgen) bonustrack al uitgebracht op het tribute-album Als de rook is verdwenen Genre: Nederlandse muziek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *