2004
Label: Elf Provinciën - 11 70792,Dureco - 11 70792 • Format: Box Set 10x, CD Compilation, Club Edition, Stereo 5x, DVD Compilation, Club Edition, Stereo • Country: Netherlands • Genre: Pop • Style: Europop, Ballad, Schlager
T Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer - Various - De Grootste Hits Holland.NL (Box Set)

Den Song "'t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer" jetzt als kostenloses Video ansehen. Außerdem: Mehr Infos zu James Last und dem Album "In Holland".

De ochtend vol van vogelzang. Het scherpe, hoge zoemen van een mug. Dan denk je: ha, daar is ie dan. Dit wordt minstens een zomer van een eeuw. Maar lieve mensen, oh wat gaat `t vlug. `t Is weer voorbij die mooie zomer. Die zomer die begon zo wat in mei. Ah, je dacht dat er geen einde aan kon komen. Maar voor je `t weet is heel die zomer.

Het is weer voorbij die mooie zomer. 17 September Met Harten 10 DSMP. #. Titel. 1. Het is weer voorbij die mooie zomer.

De ochtend vol van. ’t Scherpe hoge zoemen van een. Dan denk je, ha daar is-t-ie. Dit wordt minstens een zomer. een eeuw, maar lieve mensen, oh, wat gaat ’t. ’t Is weer voorbij die mooie. Die zomer die begon zowat in. Ah, je dacht dat er geen einde aan kon. Maar voor je 't weet is heel die zomer .

Gerard Cox: 't Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer. Product: Bladmuziek van 't Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer door Gerard Cox. Taal: Engels. Ritme: Swing. Toonsoort: G. Nummer: Een nummerhit van zanger/acteur Gerad Cox uit , zijn grootste succes als zanger. Het nummer stond 16 weken in de hitlijsten.


Minuet (Trio For Strings Only) - Wolfgang Amadeus Mozart - Cassation No. 1 In G Major, K. 63 And Div Fuckin Up - The Almighty - Out Of Season (CD) I Want You (Passion Mix) - Face II Face - I Want You (Vinyl)

2 Replies to “T Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer - Various - De Grootste Hits Holland.NL (Box Set)”

  1. 't Is weer voorbij die mooie zomer was een hitsingle van Gerard Cox uit op de melodie van City of New Orleans, een nummer van de Amerikaan Steve Goodman uit (in een hit voor Arlo Guthrie en in een hit voor Willie Nelson).Cox baseerde zich echter op de versie van de Frans-Amerikaanse zanger Joe Dassin (Salut les amoureux).Hij schreef in Compiègne de Nederlandse drager: Vinyl (7").

  2. 't Is weer voorbij die mooie zomer is een verzamelalbum van Gerard Cox. De compact disc werd in uitgegeven waarbij het voor veel nummers voor het eerst was dat ze op cd verschenen. Platenmaatschappij CBS (later Sony Music) bracht de cd uit in de serie Memory Pop Shop, voor cd’s in het midprice : Nederlandse muziek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *